Catering – informacja 2020
1. ZAMAWIANIE I ODWOŁYWANIE OBIADÓW DZIEŃ WCZEŚNIEJ.
W wyjątkowych sytuacjach najpóźniej do godziny 8:00 w dniu obiadu.
Informację o nieobecności należy przesłać na e-mail lub na nr tel. 531 165 356.
2. Dane z nr konta bankowego, na które należy wpłacać za obiady:
FIRMA HANDLOWA HENRYK ŚLĘCZKA
94 8619 0006 0010 0249 0193 0001
Płatność do 10 dnia każdego miesiąca.
Niewykorzystane obiady będą rozliczane w następnym miesiącu, czyli kwota do zapłaty będzie pomniejszona o niewykorzystane obiady.
KWOTA DO ZAPŁATY ZA OBIADY WE WRZEŚNIU:
PEŁNY OBIAD 21 DNI x 11,00 zł = 231,00 zł
II DANIE 21 DNI x 8,00 zł = 168,00 zł
ZUPA 21 DNI x 4,00 zł = 84,00 zł