Catering – informacja 2020

1. ZAMAWIANIE I ODWOŁYWANIE OBIADÓW DZIEŃ WCZEŚNIEJ.
W wyjątkowych sytuacjach najpóźniej do godziny 8:00 w dniu obiadu.

Informację o nieobecności należy przesłać na e-mail lub na nr tel. 531 165 356.

2. Dane z nr konta bankowego, na które należy wpłacać za obiady:

FIRMA HANDLOWA HENRYK ŚLĘCZKA
94 8619 0006 0010 0249 0193 0001

Płatność do 10 dnia każdego miesiąca.

Niewykorzystane obiady będą rozliczane w następnym miesiącu, czyli kwota do zapłaty będzie pomniejszona o niewykorzystane obiady.

KWOTA DO ZAPŁATY ZA OBIADY WE WRZEŚNIU:
PEŁNY OBIAD 21 DNI x 11,00 zł = 231,00 zł
II DANIE 21 DNI x 8,00 zł = 168,00 zł
ZUPA 21 DNI x 4,00 zł = 84,00 zł